Instrument Cluster *SERVICE* - BMW G310 R/GS Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 (permalink) Old 06-19-2018, 01:00 PM Thread Starter
Senior Member
 
esa1178's Avatar
 
Join Date: Apr 2018
Location: Sacramento, CA
Posts: 128
Send a message via Skype™ to esa1178
Instrument Cluster *SERVICE*

Hi all.


A few days ago, when I parked the bike in the garage I left the key in the on position.
Consequently, the battery died.
I charged the battery, but now every time I start up, I get this image and then the normal cluster after a few seconds.
Any ideas?


Thanks!


Mark
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	20180618_185354.jpg
Views:	152
Size:	106.7 KB
ID:	9988  

Clear skies & tail winds!

Mark H.
Sacramento, CA
KSAC
esa1178 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 06-19-2018, 01:14 PM
Member
 
Join Date: Apr 2018
Location: CT & VT
Posts: 49
Go to settings, and check the date...
Dead battery possibly reset it?

2018 BMW G310GS
2014 Triumph Bonneville T100 Black
2014 Honda CB500x
2014 Honda CRF250L
BillCT is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 06-21-2018, 12:33 AM Thread Starter
Senior Member
 
esa1178's Avatar
 
Join Date: Apr 2018
Location: Sacramento, CA
Posts: 128
Send a message via Skype™ to esa1178
Date/Clock set

If it ever happens to you, just make sure you go into SETUP and set the current date & time.
No more service message..


Duhh!




Mark

Clear skies & tail winds!

Mark H.
Sacramento, CA
KSAC
esa1178 is offline  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Moto skin cluster dial protection. Dave BMW G310 GS General Discussion 1 02-28-2018 01:24 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome