how to switch the display from miles to km?? - BMW G310 R/GS Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 6 (permalink) Old 08-18-2019, 01:41 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 1
Question how to switch the display from miles to km??

I need help please someone can tell me how to switch the display from miles to km?? i will be so grateful
Kamil Benjelloun is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 (permalink) Old 08-18-2019, 07:37 PM
Super Moderator
 
porth's Avatar
 
Join Date: May 2017
Location: Brisbane Australia
Posts: 780
Garage
Take it to the dealer, that's the only way.
porth is online now  
post #3 of 6 (permalink) Old 08-18-2019, 11:58 PM
Senior Member
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 130
I think I saw this option in GS911 when I played my new GS911 recently
whatever is online now  
post #4 of 6 (permalink) Old 08-19-2019, 03:53 AM
PCV
Member
 
Join Date: Mar 2019
Location: Scotland
Posts: 80
It's a dealer job. Should I be surprised at a BMW not complying with UK Construction and Use Regulations?
PCV is offline  
post #5 of 6 (permalink) Old 08-19-2019, 04:22 AM
Member
 
Join Date: Feb 2019
Location: York UK
Posts: 72
Definitely a dealer job.
I wanted to do same on mine when I went into Europe, then change back. Dealer wanted charge me to change to Kms and then back so didn't bother. It exercised by mental maths when travelling.
Tukemeister is offline  
post #6 of 6 (permalink) Old 08-19-2019, 04:48 AM
Senior Member
 
G0MYW's Avatar
 
Join Date: Sep 2017
Location: Marlow. UK
Posts: 160
Garage
can it not be done with MotoScan app.?
G0MYW is online now  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome